Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 106 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Шкільна Спартакіада

Переглядів: 2126
25.10.2017 - 09:00

З 16 по 22 жовтня, в дні осінніх канікул в школах міста Бахмута проходили спортивні та фізкультурно-оздоровчі заходи, метою яких була організація активного дозвілля школярів, зміцнення здоров'я, залучення до регулярних занять спортом та здорового способу життя.

Педагогічний колектив ЗОШ № 5 спільно з батьками та підприємцями, які не стали сторонніми глядачами а прийняли активну участь у проведення заходу та надали спонсорську допомогу  понад 4200 грн., провели Осінню спартакіаду, де були задіяні усі вікові категорії учнів. До програми увійшли змагання з міні-футболу, стрітболу, волейболу, легкоатлетичні естафети, «Веселі старти», стрільба з пневматичної гвинтівки.

 

З 16 по 22 жовтня в школах міста Бахмута проходили спортивні та фізкультурно-оздоровчі заходи, метою яких була організація активного дозвілля школярів, зміцнення здоров'я, залучення до регулярних занять спортом та здорового способу життя. З 16 по 22 жовтня в школах міста Бахмута проходили спортивні та фізкультурно-оздоровчі заходи, метою яких була організація активного дозвілля школярів, зміцнення здоров'я, залучення до регулярних занять спортом та здорового способу життя. З 16 по 22 жовтня в школах міста Бахмута проходили спортивні та фізкультурно-оздоровчі заходи, метою яких була організація активного дозвілля школярів, зміцнення здоров'я, залучення до регулярних занять спортом та здорового способу життя. З 16 по 22 жовтня в школах міста Бахмута проходили спортивні та фізкультурно-оздоровчі заходи, метою яких була організація активного дозвілля школярів, зміцнення здоров'я, залучення до регулярних занять спортом та здорового способу життя. izobrazhenie_319