Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 81 гість.

ExportUA

Семінар "Утримання дітей - обов'язок батьків. Зміни у законодавстві України. Новий порядок стягнення аліментів"

Переглядів: 2144
25.10.2017 - 09:03

20.10.2017 року, начальником Бахмутського бюро правової допомоги, Оксаною Болотюк, було проведено семінар для безробітних, які перебувають на обліку в Артемівському міському центрі зайнятості спільно із представниками Бахмутського відділу державної виконавчої служби: старшим державним виконавцем Ганною Овчинниковою, головним державним виконавцем Юлією Гайчуковою, державним виконавцем Діною Бельковою на тему: "Утримання дітей - обов'язок батьків. Зміни у законодавстві України. Новий порядок стягнення аліментів".

Під час заходу були висвітлені зміни у Сімейному кодексі України, Цивільному процесуальному кодексі України стосовно покращення порядку утримання дітей. Також представниками Бахмутського ВДВС було роз’яснено процедуру позбавлення батьківських прав. Під час заходу всім присутнім були надані інформаційні тематичні буклети системи БПД, а також було роз'яснено про існування проекту Мін'юсту "Я маю право" та надано відповідні тематичні буклети. Після заходу всі охочі мали можливість отримати безкоштовну юридичну консультацію.

20.10.2017 року, було проведено семінар для безробітних, які перебувають на обліку в Артемівському міському центрі зайнятості на тему: "Утримання дітей – обов'язок батьків. Зміни у законодавстві України. Новий порядок стягнення аліментів".20.10.2017 року, було проведено семінар для безробітних, які перебувають на обліку в Артемівському міському центрі зайнятості на тему: "Утримання дітей – обов'язок батьків. Зміни у законодавстві України. Новий порядок стягнення аліментів".20.10.2017 року, було проведено семінар для безробітних, які перебувають на обліку в Артемівському міському центрі зайнятості на тему: "Утримання дітей – обов'язок батьків. Зміни у законодавстві України. Новий порядок стягнення аліментів".20.10.2017 року, було проведено семінар для безробітних, які перебувають на обліку в Артемівському міському центрі зайнятості на тему: "Утримання дітей – обов'язок батьків. Зміни у законодавстві України. Новий порядок стягнення аліментів".