Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 99 гостей.

Верховна рада України

Осінній волейбол

Переглядів: 1749
25.10.2017 - 10:11

Не секрет, що в епоху гаджетів, діти все ж полюбляють рухливі ігри, у тому числі з м'ячем. А найулюбленіший вид спорту учнів Бахмутської школи №10 - це волейбол.

Недарма слово «волейбол» - це «літаючий м'яч». Гра розвиває спритність і силу рук, швидкість реакції і точність окоміру, а ще уважність. У тих, хто багато грає у волейбол, добре розвинена координація рухів. Волейбол - дуже азартна гра, вона міцно об'єднує гравців однієї команди. Тут треба боротися за команду, переживати за удачу всіх. А перемога приносить масу задоволення, яке можна розділити зі своєю командою!

Любов до волейболу у Бахмутській школі №10 прищеплює учням учитель фізичної культури Олена Дробітько. Команди під її керівництвом -неодноразові чемпіони й призери регіональних та міських змагань. Навіть на канікулах продовжуються тренування та проходять змагання шкільного рівня, мета яких – залучити якомога більше учнів до цього чудового виду спорту.

Так, 18-19 жовтня в спортивній залі школи №10 відбулися шкільні змагання з волейболу у двох вікових групах - середній і старшій. У середній групі І місце посіла збірна команда 5 класів, а у старшій - 10 класу. Організатори змагань відзначили команду 9-А класу, яка виявилась найбільш відповідальною – на всі змагання приходили у повному складі і вчасно.

Діти отримали задоволення від гри, спілкування в команді та занять спортом.

18-19 жовтня в спортивній залі школи №10 відбулися шкільні змагання з волейболу у двох вікових групах - середній і старшій. 18-19 жовтня в спортивній залі школи №10 відбулися шкільні змагання з волейболу у двох вікових групах - середній і старшій.