Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 252 гостя.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Алея Сакур у Бахмуті

Переглядів: 2304
27.10.2017 - 09:23

26 жовтня 2017 року на площі Свободи, біля фонтану, бібліотекарі Бахмутської централізованої бібліотечної системи та члени ініціативної групи проекту «Бахмутська толока» посадили алею сакур.

Ця акція відбулася за підтримки Уряду Японії, в рамках проекту Міжнародної організації з міграції «Підтримка згуртування та розвитку громад, що зазнали наслідків конфлікту на Донбасі».

Тепер бахмутчани та гості міста навесні зможуть відчути дух справжнього традиційного японського саду зі східним колоритом спокою та єднання з природою.

Сакура символізує добро, мир та щастя. Впевнені, що ця алея стане  улюбленою для жителів Бахмута та його гостей. Сподіваємось, що вже в наступному році на деревах з’являться перші квіти.

26 жовтня 2017 року на площі Свободи, біля фонтану, бібліотекарі Бахмутської централізованої бібліотечної системи та члени ініціативної групи проекту «Бахмутська толока» посадили алею сакур. 26 жовтня 2017 року на площі Свободи, біля фонтану, бібліотекарі Бахмутської централізованої бібліотечної системи та члени ініціативної групи проекту «Бахмутська толока» посадили алею сакур. 26 жовтня 2017 року на площі Свободи, біля фонтану, бібліотекарі Бахмутської централізованої бібліотечної системи та члени ініціативної групи проекту «Бахмутська толока» посадили алею сакур.