Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 83 гостя.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Школа молодого та малодосвідченого вчителя «Шлях до майстерності» зустрічає друзів

Переглядів: 2137
30.10.2017 - 11:50

Згідно з планом роботи міського методичного кабінету на базі школи №12 відбулося засідання  Школи молодого та малодосвідченого вчителя «Шлях до майстерності», девізом якого став вислів: «Результатом освіченості людини є її здатність продовжувати навчатися».

Як відомо, сьогодні на вершину освітньої реформи виводиться початкова освіта, бо саме з неї починається народження Нової української школи, до якої в перший клас підуть діти вже у 2018 році. Реформування школи неможливе без якісного оновлення системи роботи з педагогічними кадрами. Сучасні умови вимагають такого вчителя, який може постійно вдосконалювати свою педагогічну майстерність, професійно зростати, вчитися, поповнювати свої знання. Якщо цього немає, вчитель неминуче відставатиме від життя, навіть від своїх учнів, які різними шляхами отримують все нову інформацію про навколишній світ. Саме отриманню знань щодо організації та проведення ранкових зустрічей  було приділено увагу під час роботи Школи.

Протягом роботи молоді педагоги намагалися відповісти на проблемне питання - «Ранкові зустрічі: що це і навіщо?» Досвідчені вчителі Пічугіна Людмила, ЗОШ №12, та Шевченко Тамара, ЗОШ №2, ознайомили слухачів Школи з метою сучасної методики, формами її проведення та основними компонентами.

У практичній частині заняття присутні стали учасниками майстер – класу колег зі шкли №18 Петриченко Ольги та Рожанської Ірини за темою «Інтеграція предметів у початковій школі з оглядом на компетентнісний підхід та нові методики навчання».

Закріпити отримані знання початківці змогли під час складання методичної мозаїки компонентів ранкової зустрічі.

Також  під час засідання керівником Школи Абрамюк Тетяною з метою вивчення проблемних питань слухачів було проведено діагностичне анкетування.

На завершенні засідання учасники зібрання дійшли висновку, що ранкова зустріч сприяє створенню позитивного настрою в дитячому колективі, допомагає учням зблизитися зі своїми однолітками, навчає співпрацювати, утримуватися від критики інших, поважати інших як особистостей.

На базі школи №12 відбулося засідання  Школи молодого та малодосвідченого вчителя «Шлях до майстерності», девізом якого став вислів: «Результатом освіченості людини є її здатність продовжувати навчатися».На базі школи №12 відбулося засідання  Школи молодого та малодосвідченого вчителя «Шлях до майстерності», девізом якого став вислів: «Результатом освіченості людини є її здатність продовжувати навчатися».На базі школи №12 відбулося засідання  Школи молодого та малодосвідченого вчителя «Шлях до майстерності», девізом якого став вислів: «Результатом освіченості людини є її здатність продовжувати навчатися».На базі школи №12 відбулося засідання  Школи молодого та малодосвідченого вчителя «Шлях до майстерності», девізом якого став вислів: «Результатом освіченості людини є її здатність продовжувати навчатися».На базі школи №12 відбулося засідання  Школи молодого та малодосвідченого вчителя «Шлях до майстерності», девізом якого став вислів: «Результатом освіченості людини є її здатність продовжувати навчатися».На базі школи №12 відбулося засідання  Школи молодого та малодосвідченого вчителя «Шлях до майстерності», девізом якого став вислів: «Результатом освіченості людини є її здатність продовжувати навчатися».sdc18015