Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 107 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Сучасний контекст методичних служб дошкільної освіти

Переглядів: 9137
21.09.2011 - 05:43

20 вересня в міському методичному кабінеті відділу освіти Артемівської міської ради відбулось засідання керівників методичних служб міста по дошкільній освіті, який мав за мету підведення підсумків роботи за минулий навчальний рік та визначив пріоритети розвитку дошкілля на новий період.

Методист ММК Рибалко І.Ю. ознайомила членів методичного активу з проблематикою педагогічних задач щодо реалізації в новому році; розповіла про співдружність педагогічного альянсу, які мають свої традиції та педагогічні підходи, роблячи акцент на активізацію креативного компоненту та  узагальнення досвіду, який вже накопичено в місті. Методист ММК Нікітіна І.І. запропонувала сучасний нормативно-правовий контекст супроводження навчально-виховного процесу в дошкільних установах.

Цікавими були доповіді ресурсного центру Ошерової В.Н.,     Мілованової М.В., Рязанцевої В.В., Гавжеєвої Т,Ю., Єщеннко Г.А.,    Кириллової О. Л., Чамор І.М., які ознайомили з творчими здобутками та презентували нові дослідницькі методи на майбуття.

Наприкінці слухачі ознайомились з рекомендаціями регіональної конференції-презентації «Науково-методичний супровід роботи з дітьми 5-6 років», які надали члени міської делегації. Їх повідомлення викликало зацікавленість та показало перспективи організації роботи з п’ятирічками щодо обов’язкової дошкільної освіти п’ятирічок.

Засідання керівників методичних служб міста по дошкільній освітіЗасідання керівників методичних служб міста по дошкільній освітіЗасідання керівників методичних служб міста по дошкільній освіті