Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 97 гостей.

Верховна рада України

Зустріч учнів Бахмутського НВК №11 з керівництвом Головного управління Національної Поліції в Донецькій області

Переглядів: 1977
10.11.2017 - 08:00

Учні Бахмутського НВК №11 - члени «Ліга майбутніх поліцейських» разом із заступником директора з виховної роботи Оленою Подопригорою та педагогом-організатором Іриною Махник відвідавши обласне Головне управління Національної Поліції  у м. Маріуполі, мали можливість на власні очі побачити роботу поліції у зоні АТО.

Підлітки відвідали адміністративну будівлю Головного управління Національної поліції в Донецькій області, де на власні очі змогли побачити роботу чергової частини і Єдиного аналітичного сервісного центру.

Під час екскурсії Музеєм поліції регіону старшокласникам розповіли про історію та традиції органів внутрішніх справ області, подвиги правоохоронців під час проведення АТО. Після цього діти познайомилися з чотирилапими детективами з поліцейського кінологічного центру та дізналися, що службові собаки здатні виконувати надскладні завдання щодо затримання злочинців, пошуку людей, виявлення заборонених речовин тощо. Дресировані собаки продемонстрували свої вміння, здатність виконувати команди та проходити лінії перешкод.

Наприкінці подорожі школярі відвідали Донецький юридичний інститут. Старшокласники побували у спальних приміщеннях, спортивній залі та навчальних кімнатах, поспілкувалися з керівництвом вишу. Організатори зустрічі ознайомили випускників з умовами вступу до навчального закладу, і цілком вірогідно, що деякі з сьогоднішніх екскурсантів у найближчому майбутньому стануть правоохоронцями.

Учні Бахмутського НВК №11 - члени «Ліга майбутніх поліцейських» відвідавши обласне Головне управління Національної Поліції  у м. Маріуполі, мали можливість на власні очі побачити роботу поліції у зоні АТО.Учні Бахмутського НВК №11 - члени «Ліга майбутніх поліцейських» відвідавши обласне Головне управління Національної Поліції  у м. Маріуполі, мали можливість на власні очі побачити роботу поліції у зоні АТО.Учні Бахмутського НВК №11 - члени «Ліга майбутніх поліцейських» відвідавши обласне Головне управління Національної Поліції  у м. Маріуполі, мали можливість на власні очі побачити роботу поліції у зоні АТО.

Останні статті на сайті