Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 110 гостей.

Презедент України

«Територія пам’яті» в музеї

Переглядів: 2431
17.11.2017 - 12:05

16 листопада 2017 року науковими та фондовими співробітниками Бахмутського краєзнавчого музею, в рамках відкриття фондової виставки «Територія Пам’яті. Геноцид. Голодомор. Терор», був проведений захід до 80 роковин Великого терору та до Дня пам’яті жертв голодоморів в Україні.

В заході взяли участь учні 10-х класів загальноосвітньої школи № 18 імені Дмитра Чернявського та студенти історичного факультету Горлівського інститута іноземних мов.

Цей захід складався з декількох розділів: пішохідна екскурсія містами трагічних подій (будівля НКВД, будівля редакції газети «Кочегарка»), лекція за матеріалами виставки, читання художніх творів, перегляд відеофільму, виступ краєзнавця-переселенця Михайла Коротунова та розповідь молодої дослідниці – учениці 11 класу  Ганни Ричак.

16 листопада 2017 року науковими та фондовими співробітниками Бахмутського краєзнавчого музею, в рамках відкриття фондової виставки «Територія Пам’яті. Геноцид. Голодомор. Терор», був проведений захід до 80 роковин Великого терору та до Дня пам’яті жертв 16 листопада 2017 року науковими та фондовими співробітниками Бахмутського краєзнавчого музею, в рамках відкриття фондової виставки «Територія Пам’яті. Геноцид. Голодомор. Терор», був проведений захід до 80 роковин Великого терору та до Дня пам’яті жертв 16 листопада 2017 року науковими та фондовими співробітниками Бахмутського краєзнавчого музею, в рамках відкриття фондової виставки «Територія Пам’яті. Геноцид. Голодомор. Терор», був проведений захід до 80 роковин Великого терору та до Дня пам’яті жертв 16 листопада 2017 року науковими та фондовими співробітниками Бахмутського краєзнавчого музею, в рамках відкриття фондової виставки «Територія Пам’яті. Геноцид. Голодомор. Терор», був проведений захід до 80 роковин Великого терору та до Дня пам’яті жертв

Останні статті на сайті