Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 115 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Від ідеї до створення власного бізнесу

Переглядів: 1690
22.11.2017 - 09:34

20-21 листопада 2017 року в Артемівському міському центрі зайнятості спільно із благодійним фондом «Посмішка дитини» в рамках діяльності Центру Розвитку підприємництва відбувся тренінг для підприємців – учасників програми надання фінансової підтримки  «Польською гуманітарною акцією».

В заході прийняли участь 13 підприємців, які надали заявки для участі в проекті. 11 з них мають статус внутрішньо переміщених осіб. На тренінгу була присутня офіцер проекту «Польська гуманітарна акція» Вікторія Саломатіна.

Захід відкрила директор Артемівського міського центру зайнятості Ірина Лещенко, наголосивши, що робота Центру розвитку підприємництва спрямована на підтримку становлення та успішного розвитку малого та середнього бізнесу. Начальник відділу взаємодії з роботодавцями Роман Коновал презентував присутнім інноваційні напрацювання, серед яких відеовакансії, відеорезюме безробітних громадян, ознайомив учасників тренінгу з умовами надання роботодавцям компенсації витрат у розмірі єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування за працевлаштування на нові робочі місця безробітних громадян за направленням Служби зайнятості та компенсації витрат роботодавця на оплату праці за працевлаштування на умовах строкових трудових договорів зареєстрованих безробітних з числа внутрішньо переміщених осіб.

Менеджер з працевлаштування Запорізького обласного благодійного фонду «Посмішка дитини» Кирило Дядя розпочав тренінг з основ розробки бізнес плану, наголосивши, що будь-яка творча ідея для її успішної реалізації повинна бути обрамлена в чіткий, конкретний і грамотно складений бізнес-план. Бізнес-план є необхідним при старті будь-якого бізнесу, незалежно від того, чи буде підприємець фінансувати його сам, у партнерстві з кимось або ж будуть залучатися зовнішні інвестори. Достатньо часу було приділено питанню розширення бізнесу, що передбачає створення або збільшення кількості робочих місць.

На занятті були порушені актуальні питання щодо ведення бізнесу, його оподаткування, можливостей кредитування. Програма тренінгу була побудована за простим і зрозумілим принципом - від теорії до практики. Учасники тренінгу мали змогу застосувати набуті теоретичні знання на реалістичному прикладі започаткування і ведення бізнесу з вирощування овочів.

В результаті тренінгу підприємці, які взяли в ньому участь, отримали практичні поради з порядку ведення бізнесу, з пошуку клієнтів, дізналися про сучасні інформаційні технології у бізнесі, інструменти просування товарів, здійснили оцінку маркетингових можливостей та конкурентоспроможності власного бізнесу. Присутні також ознайомилися з послугами служби зайнятості, отримали консультації щодо сприяння працевлаштуванню, додаткових гарантій зайнятості окремим категоріям безробітних, передбачених чинним законодавством.

Сьогодні кожен, хто мріє про власний бізнес або про розширення існуючої власної справи може втілити свою мрію у дійсність. Фахівці центру зайнятості завжди готові надати допомогу в цьому питанні та долучити соціальних партнерів до створення спільних проектів. «Центр розвитку підприємництва» працює на постійній основі та запрошує всіх бажаючих отримати консультативну допомогу у веденні підприємницької діяльності.

20-21 листопада 2017 року в Артемівському міському центрі зайнятості спільно із благодійним фондом «Посмішка дитини» відбувся тренінг для підприємців – учасників програми надання фінансової підтримки  «Польською гуманітарною акцією».

Останні статті на сайті