Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 125 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Пройшла молодіжна акція «Бережи життя, любов та дружбу», присвячена Всесвітньому дню солідарності з людьми, які живуть з ВІЛ/СНІДом

Переглядів: 2668
04.12.2017 - 06:56

1 грудня на площі Свободи за ініціативи Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради разом із спеціалістами кабінету «Альтернатива» Клініки дружньої до молоді пройшла молодіжна акція  «Бережи життя, любов та дружбу», присвячена Всесвітньому дню солідарності з людьми, які живуть з ВІЛ/СНІДом.

Ця акція є заключною серед цілої низки заходів, що проходять в місті до цього дня. Вже пройшов загальноміський круглий стіл, ціла низка заходів в навчальних закладах, також за ініціативи студентської ради міста був проведен челендж «Червона стрічка», він проводився молоддю міста, в підтримку людей від яких більша частина оточуючих відвернулась і виною усьому – діагноз.

На акцію молоді прийшла не з порожніми руками, а з символічною червоною кулькою за допомогою якою спробувала відтворити офіційний міжнародний символ, що об’єднує людей по усьому світу 1 грудня – червону стрічку. Наприкінці акції молодь розповсюдила більш ніж 100 інформаційних буклетів стосовно цієї проблеми серед молоді міста.

1 грудня на площі Свободи пройшла молодіжна акція  «Бережи життя, любов та дружбу», присвячена Всесвітньому дню солідарності з людьми, які живуть з ВІЛ/СНІДом. 1 грудня на площі Свободи пройшла молодіжна акція  «Бережи життя, любов та дружбу», присвячена Всесвітньому дню солідарності з людьми, які живуть з ВІЛ/СНІДом. 1 грудня на площі Свободи пройшла молодіжна акція  «Бережи життя, любов та дружбу», присвячена Всесвітньому дню солідарності з людьми, які живуть з ВІЛ/СНІДом. 1 грудня на площі Свободи пройшла молодіжна акція  «Бережи життя, любов та дружбу», присвячена Всесвітньому дню солідарності з людьми, які живуть з ВІЛ/СНІДом. 1 грудня на площі Свободи пройшла молодіжна акція  «Бережи життя, любов та дружбу», присвячена Всесвітньому дню солідарності з людьми, які живуть з ВІЛ/СНІДом. 1 грудня на площі Свободи пройшла молодіжна акція  «Бережи життя, любов та дружбу», присвячена Всесвітньому дню солідарності з людьми, які живуть з ВІЛ/СНІДом. 1 грудня на площі Свободи пройшла молодіжна акція  «Бережи життя, любов та дружбу», присвячена Всесвітньому дню солідарності з людьми, які живуть з ВІЛ/СНІДом.