Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 76 гостей.

Презедент України

16 ДНІВ ПРОТИ НАСИЛЬСТВА

Переглядів: 2094
11.12.2017 - 13:53

Щорічно в Україні з 25 листопада по 10 грудня проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства», яка з 1991 року підтримується міжнародною спільнотою.

Побутове насильство – це найпоширеніша форма фізичного насильства проти жінок. Воно спостерігається в усьому світі, в усіх суспільних прошарках. Жертвами стають не лише жінки. Діти в таких сім’ях також отримують психологічні травми, наслідки яких часто переслідують їх усе життя. Значний впив на формування поведінки у дітей в зрілому віці, мають сімейні стосунки. Прояв насильства в сім'ї породжує у молодшого покоління тенденцію до повторення подібної поведінки у майбутньому. В Україні жінки, діти й люди похилого віку страждають від домашнього насильства набагато частіше, ніж можна собі уявити.
Протягом акції «16 днів проти насильства» Бахмутським міським центром соціальних служб для сім’ї дітей та молоді здійснювались заходи із попередження насильства в сім’ї та жорстокого поводження з дітьми. Були проведені профілактичні бесіди та роз’яснювальна робота у неблагополучних сім’ях, в яких виховуються неповнолітні діти, багатодітних та малозабезпечених сім’ях на теми «Конфлікти в сім’ї та їх розв’язання», «Попередження домашнього насильства». У Артемівському міському центрі зайнятості було проведено інформаційний семінарі для безробітних, у Бахмутській установі виконання покарань № 6 проведена лекція-диспут з гендерних питань. Не оминули увагою студентську та учнівську молодь. 
Для привернення уваги громадськості до актуальних для українського суспільства проблем подолання насильства в сім’ї, протидії торгівлі людьми та жорстокого поводження з дітьми, гендерного насильства та забезпечення рівних прав жінок і чоловіків були проведені вуличні акції.

16  ДНІВ ПРОТИ НАСИЛЬСТВА16  ДНІВ ПРОТИ НАСИЛЬСТВА16  ДНІВ ПРОТИ НАСИЛЬСТВА16  ДНІВ ПРОТИ НАСИЛЬСТВА16  ДНІВ ПРОТИ НАСИЛЬСТВА16  ДНІВ ПРОТИ НАСИЛЬСТВА16  ДНІВ ПРОТИ НАСИЛЬСТВА