Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 95 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Уроки з мінної безпеки

Переглядів: 2481
18.12.2017 - 09:14

Для учнів Бахмутської школи №18 ім. Дмитра Чернявського педагоги навчального закладу разом із представниками швейцарського фонду FSD провели заходи з протимінної діяльності.

У рамках профілактичної роботи щодо мінної безпеки для школярів 1-4 класів була показана театралізована вистава «Прогулянка чарівним лісом». У цікавій та, головне, доступній формі маленьким глядачам розповіли про небезпечні знайомі та незнайомі вибухові пристрої. Початківці вчились, як поводитись, якщо на їх шляху трапилися підозрілі предмети, обговорювали офіційні та неофіційні попереджувальні знаки. 
Для хлопців та дівчат 5-11 класів лектори підготували інтерактивний відео-огляд. Це було дуже доречно, особливо – напередодні святкових зимових канікул. Присутні дізнались про те, що Донецька область вважається найнебезпечнішою територією з мінування. Статистика, яку навели представники фонду, була вражаючою: кожного дня на мінах підриваються троє людей, і у більшості випадків – це саме діти. 
Завдяки проведеним заходам учні отримали алгоритм дій, який допоможе захиститися від небезпечних проявів війни, залишитись живими та здоровими.

Уроки з мінної безпеки