Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 74 гостя.

Донецька обласна державна адміністрація

Роботодавець пропонує роботу!

Переглядів: 1007
18.12.2017 - 15:00

13 безробітних громадян прийняли учать у міні ярмарку вакансій в Артемівському міському центрі зайнятості 15 грудня 2017 року, що відбувся на замовлення Державної установи «Бахмутська установа виконання покарань (№6)», яка, наразі, має 30 вакансій «молодший інспектор».

Державна установа «Бахмутська установа виконання покарань (№6)» -  державна структура, основним завданням якої є - реалізація державної політики у сфері виконання кримінальних покарань. Заробітна плата інспекторів установи починається від 5000 грн. Служба в Збройних Силах України не обов'язкова.
Установу на міні-ярмарку представляли начальник відділу по роботі з персоналом Тетяна Потапова, старший інспектор відділу по роботі з персоналом Тетяна Єрошенко та інспектор відділу по роботі з персоналом Христина Корецька.
В ході Ярмарку начальник відділу взаємодії з роботодавцями Артемівського міського центру зайнятості Роман Коновал представив запрошеним  інформацію про сьогоднішню ситуацію та тенденції на ринку праці, про соціальні послуги, які служба зайнятості надає своїм клієнтам.
З презентацією закладу та робочих місць виступила начальник відділу по роботі з персоналом Тетяна Потапова. Вона повідомила присутніх про особливості роботи установи, умови та режим роботи, рівень заробітної плати, додаткові соціальні пільги. У період проходження служби надається можливість безкоштовно навчатися у вищих навчальних закладах на заочних факультетах із збереженням заробітної плати під час перебування на сесіях. За умови навчання у Вузах існує реальна перспектива кар'єрного росту. Установа запрошує всіх бажаючих ознайомитись з умовами праці безпосередньо на робочому місці.
На всі свої запитання претенденти на запропоновані вакансії отримали ґрунтовні відповіді. Тож можна з впевненістю говорити, що проведення таких заходів сприяє покращенню та оптимізації пошуку роботи для безробітних та прискорює укомплектування вакантних посад для роботодавця.