Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 92 гостя.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Учитель живе до тих пір, поки він вчиться

Переглядів: 1938
21.12.2017 - 11:16

Згідно з річним планом роботи Бахмутської школи № 24 з поглибленим вивченням окремих предметів та курсів в рамках проведення атестації педагогічних працівників було проведено засідання атестаційної комісії за участю члена атестаційної комісії ІІ рівня Ольги Капленко.

Учителі, які атестуються, презентували власний досвід роботи у межатестаційний період. 
Учителі трудового навчання Андрій Немудрякін і Тетяна Капустіна, учитель початкових класів Елла Мітяєва розповіли про розвиток творчих здібностей учнів на уроках та в позаурочний час.
Учитель початкових класів Олена Суліменко й учитель іноземної мови Галина Пономаренко представили результати формування комунікативної компетентності учнів.
Учитель за індивідуальною формою навчання Олена Єфімова презентувала досвід організації навчання учнів з особливими освітніми потребами в період переходу до інклюзії.
Учителі української мови та літератури Наталя Холод і Ольга Крамчанінова розповіли про шляхи формування національної свідомості, загальнолюдських та національних цінностей на уроках словесності.
Учитель основ здоров’я Олена Первушина представила результати роботи над темою «Виховання у підлітків бережливого, дбайливого та усвідомленого ставлення до власного здоров’я як однієї з найвищих людських цінностей».
Робота в межах атестації продовжується, але вже сьогодні можна з впевненістю сказати: атестація педагогічних працівників – важливий стимул цілеспрямованого безперервного підвищення рівня їх професійної компетентності й майстерності.

Учитель живе до тих пір, поки він вчиться