Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 104 гостя.

Донецька обласна державна адміністрація

Захист проектів «Ми здорові українці» в Бахмутській школі №5

Переглядів: 1502
21.12.2017 - 12:12

З метою формування відповідального ставлення до особистого здоров’я в учнівської молоді, прищеплення негативного ставлення до шкідливих звичок, розвитку особистості, здатної керувати своєю поведінкою в системі небезпечних явищ, попередження асоціальних проявів серед дітей та молоді і пропаганди здорового способу життя учні 3-6 класів Бахмутської школи №5 з профільним навчанням взяли участь у написанні творчих проектів зі здорового харчування, занять спортом, користі від прогулянок на свіжому повітрі.

Під час захисту проектів корисні поради та настанови вони отримали від медичної сестри школи Олександри Пухової та лікаря міського шкірно-венерологічного диспансеру Володимира Петрова. 
Протягом заходів учні активно дискутували з медичними працівниками та не тільки презентували свої проекти, а й ставили питання спеціалістам, як-то: «необхідність змінного взуття» або «який час за санітарними нормами відводиться на виконання домашнього завдання». Школярі отримали поради щодо відпочинку та гімнастики для очей та розвантаження постави під час занять. 
Корисна інформація з питань здорового способу життя стане у нагоді учням школи та їх батькам.

Захист проектів «Ми здорові українці» в Бахмутській школі №5Захист проектів «Ми здорові українці» в Бахмутській школі №5

Останні статті на сайті