Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 126 гостей.

Урядовий портал

Живи та працюй в Україні

Переглядів: 2161
04.01.2018 - 11:36

31 грудня 2017 року фінішував двомісячний соціальний проект під лозунгом “Живи та працюй в Україні”, головною метою якого було пожвавлення ситуації на ринку праці. Організатором проекту виступила державна служба зайнятості за підтримки органів місцевої влади.

Окрім  інформаційної  кампанії, яку  було розвернено на зовнішніх рекламних носіях (бордах) чотирма інформаційними блоками, в рамках цього проекту в Бахмуті пройшли масові заходи, спрямовані   на якнайшвидший пошук роботи для безробітних та підбір вакансій для роботодавців - ярмарок вакансій, 2 міні-ярмарки вакансій та 2 Дні відкритих дверей на виробництві. В цих заходах брали участь 95 мешканців міста Бахмут та Бахмутського району.

Кількість осіб, працевлаштованих за сприяння державної служби зайнятості, в листопаді - грудні 2017 року склала 280 осіб, при цьому, кожен четвертий з них був працевлаштований оперативно до надання статусу безробітного.  Крім того, 188 осіб були залучені до  робіт тимчасового характеру.

З метою забезпечення професійно-кваліфікаційного рівня шукачів роботи вимогам роботодавців 108 безробітних були направлені на професійне навчання.

Роботодавці протягом двох останніх місяців 2017 року  подали до Артемівського МЦЗ відомості про 429 вільних робочих місць. У порівнянні з аналогічним періодом 2016 року  кількість вакансій збільшилась на 12%.

Одже, активізація економічних процесів  в Україні  позитивно впливає на ситуацію на ринку праці та окреслює  шлях  розвитку і соціальної стабільності країни.

Останні статті на сайті