Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 123 гостя.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Стан довкілля м. Бахмут та Бахмутського району у 2017 році

Переглядів: 3724
12.01.2018 - 12:59

Бахмутська районна філія ДУ «Донецький обласний лабораторний центр МОЗ України»  інформує про стан довкілля на території м. Бахмут та Бахмутського району за період  2017 року :

Радіаційний фон .

За даними моніторингових досліджень  у 2017 році  на стаціонарних постах  рівні зовнішнього гамма – випромінювання не перевищували значень природного радіаційного фону,  характерного для території м. Бахмут та Бахмутського району. Крім того на протязі року проведено моніторинг радіаційного фону у 117 дитячих дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладах, дитячих закладах відпочинку  міста та району, перевищень ГДР не виявлено.

Атмосферне повітря.

Всього по м. Бахмут та Бахмутському району  досліджено 1881 проба атмосферного повітря, з них визначено перевищення гранично допустимих концентрацій (ГДК) хімічних речовин у 0,8% проб ( зареєстровані перевищення ГДК  ангідриду сірчистого,азоту діоксиду, пилу).

Питна вода.

За результатами моніторингових досліджень у 2017 році  було досліджено 838  проб питної води на санітарно-хімічні показники,  у 24 пробах зареєстровано відхилення,  що становить 2,8% (  по показникам вмісту загальної жорстокості та сульфатів, вмісту нітратів в населених пунктах  Бахмутського району). На мікробіологічні показники було досліджено 1065 проб питної води, в 13 пробах або 1,2%  було  зареєстровано відхилення по загальному мікробному числу ( водопровідні мережі сіл  Бахмутського району).

Також було досліджено питну воду у 44 громадських та індивідуальних колодязях  населених пунктів Бахмутського району, у 36 зразках  зареєстровані відхилення по санітарно-хімічним показникам.

Останні статті на сайті