Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 123 гостя.

Верховна рада України

Шашковий турнір між дошкільниками «Хочу грати»

Переглядів: 1196
15.01.2018 - 09:24

Біла та Чорна дамки завітали на відбірковий шашковий турнір до закладу дошкільної освіти №40 «Посмішка» і визначили найкращих гравців, які незабаром продовжать змагання на міському відбірковому етапі.

Гра у шашки є одним із засобів, що сприяють розвитку інтелектуальних здібностей. Шашки давно слугують людям не лише для розваги, а й для розвитку. На перший погляд ця гра здається простою та легкою, та ігрова практика доводить, що кожен хід містить у собі багато таємничого та незвіданого. Шашки вимагають від гравця вміння мислити, винахідливості та кмітливості, сприяють розвитку пам'яті та уваги. Гравець має постійно розраховувати варіанти, що виникають, планувати гру й намагатися здійснити її, вміти передбачати та протистояти планам супротивника.

Учасники та вболівальники були задіяні в єдиному сюжеті, що включив цікаву вікторину, музичні та рухливі ігри, а самі учасники показали виважену гру та влучні стратегії, які привели до перших особистих перемог.

Шашковий турнір між дошкільниками «Хочу грати»Шашковий турнір між дошкільниками «Хочу грати»Шашковий турнір між дошкільниками «Хочу грати»

Останні статті на сайті