Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 101 гість.

 Краеведческий музей г. Артемовск

«Різдвяна колядка – захисникам України»

Переглядів: 2081
15.01.2018 - 09:30

У перший день навчального семестру учні Бахмутської школи №5 долучилися до Всеукраїнської акції «Різдвяна колядка – захисникам України», протягом якої школярі та студенти показували вертепи в різних установах міста. Учні школи №5 завітали з вертепом до Бахмутського відділу поліції.

Українські традиції цікаві й самобутні, а також дуже різноманітні та поширені. І що цікаво, молодь намагається їх дотримуватися. Цей факт свідчить про існування душі українського народу, зв’язку поколінь та вдячності своїм предкам.

Школярі самостійно розробляли декорації та активно проводили репетиції протягом зимових канікул для того, щоб передати святковий настрій захисникам. Діти співали веселі колядки, грали вистави та вітали присутніх із Різдвом Христовим.

Наприкінці заходу учні подарували присутнім виготовлених власноруч янголят та навзаєм отримали солодкі подарунки від правоохоронців, за що їм щиро вдячні.

учні Бахмутської школи №5 долучилися до Всеукраїнської акції «Різдвяна колядка – захисникам України»учні Бахмутської школи №5 долучилися до Всеукраїнської акції «Різдвяна колядка – захисникам України»