Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 102 гостя.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

«Щедрий вечір, добрий вечір»

Переглядів: 2040
15.01.2018 - 09:38

У дитячому дошкільному навчальному закладі яслах-садку №4 «Лелеченька» було проведено музичну розвагу «Щедрий вечір, добрий вечір». Метою проведення розваги є дотриманням народних звичаїв, обрядів, доступних розумінню дітей та спрямованих на формування світобачення, дитячого світогляду, розвитку інтересу до різдвяних звичаїв українського народу.

Кожен народ має свої чудові звичаї. І напевно, найпривабливіші з них свята. Український народ склав безліч своєрідних календарно-обрядових пісень різних жанрів і багатої мелодики: колядок, щедрівок та засівок. Сьогодні на значній частині України зустрічають свято Маланки і Василя. Ще б пак, адже колоритні народні традиції - гордість України, а природний гонор і тонкий гумор - в крові у кожного справжнього українця.

Господарі свята розповідали дітям про звичаї та традиції українського народу, а діти відтворили все це у своїх інсценівках, танцях та піснях.

Наприкінці свята хлопчики позасівали, посипаючи усіх присутніх, промовляючи слова вітань та побажань. Щедрими були господарі. Всіх учасників дійства вони пригостили солодощами. Свято залишило приємне враження у всіх, хто взяв участь та доклав зусиль для його проведення.

У дитячому дошкільному навчальному закладі яслах-садку №4 «Лелеченька» було проведено музичну розвагу «Щедрий вечір, добрий вечір». У дитячому дошкільному навчальному закладі яслах-садку №4 «Лелеченька» було проведено музичну розвагу «Щедрий вечір, добрий вечір».

Останні статті на сайті