Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 111 гостей.

Майстер-клас із декупажу у хобі клубі «18+» Бахмутського ЦТТДЮ

Переглядів: 1577
17.01.2018 - 11:41

На базі Бахмутського ЦТТДЮ веде свою роботу хобі-клуб «18+», який відвідують батьки вихованців, а також нові жителі, які волею долі стали мешканцями нашого міста.

У Центрі було проведено тематичний майстер-клас з техніки декупаж, присвячений дню Водохреща. Наталя Кузнецова, керівник гуртка декоративно-ужиткового мистецтва, вчила основам техніки декупаж всіх бажаючих, хто завітав у святковий день до Центру. В основному це були батьки вихованців.

Проведення таких майстер-класів дає змогу батькам краще зрозуміти творчість дітей, а також позитивно та досить цікаво проводити свій вільний час. Учасники майстер-класу самі обирали основу для декупажу: пляшки, банки, стільці тощо. Заняття було інтерактивним. З відеофільму на початку заходу учасники дізналися про історію виникнення декупажу. Наталя Євгенівна демонструвала присутнім роботи гуртківців, ділилася секретами цього мистецтва.

Під час практичного заняття учасники майстер-класу крок за кроком відтворювали всі основні етапи техніки декупаж. Гості були приємно вражені результатами своєї роботи.

Для всіх присутніх було організовано брейк-каву, під час якої відбулося жваве обговорення творчих ідей для подальшої творчості.

Майстер-клас із декупажу у хобі клубі «18+» Бахмутського ЦТТДЮМайстер-клас із декупажу у хобі клубі «18+» Бахмутського ЦТТДЮМайстер-клас із декупажу у хобі клубі «18+» Бахмутського ЦТТДЮ

Останні статті на сайті