Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 106 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Стартувала «Школа волонтера» в Бахмутській школі №7

Переглядів: 1704
17.01.2018 - 11:43

У Бахмутській школі №7 стартувала «Школа волонтера» в межах експериментальної діяльності щодо реалізації проекту «Школа компетентності».

Кожен клас обрав свій напрямок волонтерської діяльності. Так, учні 5 класу вирішили працювати у напрямку «Допомога безхатнім тваринам». Класний керівник Юлія Кабак зв’язалася з волонтерами, які безпосередньо працюють над цією проблемою. Перші кроки вже зроблені: учні збирають кошти для придбання медикаментів та необхідних речей для тварин.

Учні 6-7 класів разом із своїми класними керівниками Галиною Горіною та Оксаною Красновою ініціювали акцію «Твори добро». В межах цієї акції учні допомагатимуть хворим дітям, дітям сиротам та людям похилого віку.

Учні 8 класу під керівництвом класного керівника Марини Жванії під гаслом «Мир у нашому домі залежить від кожного з нас» вирішили не сидіти склавши руки, а допомогти нашим військовим та ініціювали акцію «Сплети маскувальну сітку – врятуй життя воїна!». Зв’язавшись з представниками волонтерської організації  «Бахмут український», юні волонтери дізнались про нагальну потребу у маскувальних сітках на передовій. Всі учні школи радо долучились до цієї акції!

А це тільки початок!

У Бахмутській школі №7 стартувала «Школа волонтера» в межах експериментальної діяльності щодо реалізації проекту «Школа компетентності».У Бахмутській школі №7 стартувала «Школа волонтера» в межах експериментальної діяльності щодо реалізації проекту «Школа компетентності».

Останні статті на сайті