Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 88 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Відбувся семінар з головами та секретарями комітетів мікрорайонів

Переглядів: 1494
18.01.2018 - 07:46

17 січня 2018 року  відбувся семінар з головами та секретарями комітетів мікрорайонів.

На порядку денному розглядалися питання  оформлення та отримання мешканцями приватного сектору житлових субсидій, пільг на отримання допомоги на дітей , вугіль, правильне оформлення довідок на отримання паспортів та  щомісячної  звітності.

Олена Гавришева, заступник начальника  Управління праці та соціального захисту Бахмутської міської ради,  розповіла  про  оформлення пільг та житлових субсидій.  Також  вона допомогла головам комітетів мікрорайонів розібратися у проблемних питаннях стосовно виданих результатів  житлових субсидій.

Питання оформлення довідок на отримання паспорту дітям, яким виповнилося чотирнадцять років,  розповіла спеціаліст відділу реєстрації   Бахмутської міської ради Данилова Оксана. Вона вказала на помилки, які зустрічаються при оформлені довідок  та надала  пропозиції.

Начальник організаційного відділу Бахмутської міської ради Тетяна Чернікова  пропонувала головам комітетів мікрорайонів поліпшені зміни до бланків щомісячної  звітності  та разом з ними намітили план роботи на рік.

17 січня 2018 року  відбувся семінар з головами та секретарями комітетів мікрорайонів. 17 січня 2018 року  відбувся семінар з головами та секретарями комітетів мікрорайонів.

Останні статті на сайті