Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 138 гостей.

Презедент України

Діяльність молодіжного клубу «Молодь для молоді»

Переглядів: 2381
01.02.2018 - 09:17

30 січня 2018 року відновив свою діяльність молодіжний клуб «Молодь для молоді» на базі Державного навчального закладу «Бахмутський центр професійно-технічної освіти».

Фахівець із соціальної роботи Бахмутського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді провів із студентами навчального закладу  тренінг  на тему «Особистість».

У групі учасників тренінгу було створено позитивну атмосферу, що сприяло якісному засвоєнню інформації. Учасники тренінгу мали можливість розширити  розуміння поняття «особистість» та «індивідуальність». Вправи, проведені спеціалістом, формували у студентів навички самоаналізу та вміння презентувати власне Я. Учасники тренінгу вчилися аналізувати власні особистісні особливості, переживання та емоції.

Гадаємо, що набуті навички та вміння допоможуть нашим учасникам розкрити усі грані свої особистості та сприятимуть більш ефективнішому спілкуванню один з одним.

30 січня 2018 року відновив свою діяльність молодіжний клуб «Молодь для молоді» на базі Державного навчального закладу «Бахмутський центр професійно-технічної освіти».30 січня 2018 року відновив свою діяльність молодіжний клуб «Молодь для молоді» на базі Державного навчального закладу «Бахмутський центр професійно-технічної освіти».30 січня 2018 року відновив свою діяльність молодіжний клуб «Молодь для молоді» на базі Державного навчального закладу «Бахмутський центр професійно-технічної освіти».

Останні статті на сайті