Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 95 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

В Бахмуті привітали учасницю Сталінградської битви

Переглядів: 2192
02.02.2018 - 12:10

2 лютого 2018 року виповнилося 75 років з дати перемоги над фашистами у найбільш грандіозній битві другої світової війни - Сталінградській битві. Битві, яка переломила перебіг другої світової, після якої вермахт більше не займався великими наступальними операціями, а був змушений захищатися і відступати.

З нагоди цього дня останній бахмутський ветеран-учасник Сталінградської битви Зінаїда Водяницька, яка служила зв'язистом у званні  сержанта на фронті у часи другої світової війни, приймала привітання від представників Бахмутської міської ради.

Від Бахмутського міського голови Олексія Реви слова привітання, побажання здоров’я, наснаги та довгих років життя Зинаїді Андріївні передали секретар Бахмутської міської ради Світлана Кіщенко та голова міської організації ветеранів Валерій Вітковський.

«Я дуже вдячна всім хто пам’ятає нас і хоч нас, ветеранів, залишились одиниці, я впевнена, що пам'ять про наш подвиг залишиться назавжди» - зазначила Зинаїда Андріївна.

В Бахмуті привітали учасницю Сталінградської битвиВ Бахмуті привітали учасницю Сталінградської битвиВ Бахмуті привітали учасницю Сталінградської битвиglavnaya

Останні статті на сайті