Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 140 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

Місячник «Професійний орієнтир» у Бахмутській школі №5

Переглядів: 1098
07.02.2018 - 08:44

У рамках місячника профорієнтації, оголошеного в закладах освіти Управлінням освіти Бахмутської міської ради, до Бахмутської школи №5 з профільним навчанням завітали спеціалісти служб та установ міста з метою участі у проведенні профорієнтаційних заходів.

Учні 10-11 класів зустрілися зі спеціалістом міського центру зайнятості по роботі із учнями Галиною Сідікі, яка взяла участь у виховному заході,  спрямованому на надання допомоги учням старших класів щодо визначення спектру професій та послуг, які на даний час користуються попитом як у місті, так і країні. 
Деякі учні зупиняють свій вибір на декількох професіях, якими хочуть володіти у майбутньому, тому подібні заходи розставляють пріоритети та висвітлюють привілеї й недоліки тієї чи іншої справи, стають у нагоді учням при здійсненні їх вибору. Учням була надана інформація про послуги центру зайнятості для випускників шкіл.
Учні 9- х класів стали учасниками уроку-лекції за участі студентів Бахмутського медичного коледжу, які активно впроваджують спільний із дитячею лікарнею проект просвітницького спрямування та надають інформацію населенню щодо медичної грамотності дітей шкільного віку.
Темою уроку стало інформування про хвороби шкіри. Протягом заходу студенти представили роботу міського кабінету «Альтернатива», до якого учні та їх батьки можуть звернутися анонімно та отримати кваліфіковану консультацію лікарів: педіатра, гінеколога чи нарколога.

Місячник «Професійний орієнтир» у Бахмутській школі №5Місячник «Професійний орієнтир» у Бахмутській школі №5