Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 75 гостей.

Урядовий портал

У Краматорську вшанували найкращих спортсменів і тренерів Донецької області

Переглядів: 1631
07.02.2018 - 12:20

2 лютого в Краматорську, в залі засідань Донецької облдержадміністрації, Віктор Ремський вручив нагороди кращим спортсменам і тренерам Донеччини, що відзначились протягом 2017 року і в січні поточного.

У залі засідань Донецької облдержадміністрації кращих атлетів і тренерів привітали заступник голови облдержадміністрації, голова Відділення НОК України в Донецькій області Віктор Ремський і директор департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації, перший заступник голови Відділення НОК України в Донецькій області Володимир Мицик.
На початку заходу Володимир Мицик нагадав про досягнення спортсменів Донеччини у минулому році і оголосив десятки кращих спортсменів і тренерів регіону в олімпійських, неолімпійських і видах спорту серед осіб з інвалідністю.
Віктор Ремський підтвердив, що досягнення чималі, незважаючи на тимчасову неможливість користуватися базами олімпійської підготовки, які розташовані в Донецьку. «Але попри те, що ми знаходимося в ситуації реальної війни, ви досягаєте високих результатів. Дякуємо вам за ваші зусилля по популяризації ваших видів спорту, а ми зацікавлені у розвитку всіх видів спорту в Донецькій області. Від імені Павла Жебрівського хочу подякувати вам за ваш труд. За те, що ви своєю волею і характером подаєте приклад нашим дітям і молоді. Насправді тільки спортсмени і тренери знають, наскільки це важкий труд. Можливо, ми щось робимо не так, в чомусь недопрацьовуємо, тому готові вислухати всі ваші пропозиції».
Подяку Донецької ОДА, Відділення НОК України в Донецькій області отримали  мешканці нашого міста  — тренер медалістів Європейського континентального чемпіонату з сумо Олег Рева і його вихованці Єлизавета Моренко, Ольга Митник, Юлія Кадиграбова.

У Краматорську вшанували найкращих спортсменів і тренерів Донецької областіУ Краматорську вшанували найкращих спортсменів і тренерів Донецької областіУ Краматорську вшанували найкращих спортсменів і тренерів Донецької областіУ Краматорську вшанували найкращих спортсменів і тренерів Донецької області