Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 162 гостя.

Міські водно-болотні угіддя – цінна земля, а не пустеля

Переглядів: 1968
09.02.2018 - 07:27

Інформаційну годину під такою назвою провели бібліотекарі центральної міської бібліотеки 7 лютого 2018 року для учнів загальноосвітньої школи № 18.

Цей захід був присвячений Всесвітньому дню водно-болотних угідь. Учні прослухали коротку історичну довідку щодо організації проведення цього дня, про значення цих угідь для людства. Оскільки в 2018 році темою Всесвітнього дня є міські водно-болотні угіддя задля сталого розвитку міст, бібліотекарі підготували фото-екскурсію «Водно-болотні угіддя міста Бахмута та їх мешканці». Діти з інтересом переглянули фотографії, відкриваючи для себе рідне місто та його околиці, знайомлячись з його фауною. 
Основною метою заходу було донести до дітей, що людина – не цар, а лише частка природи, і треба вже з дитинства дбайливо ставитись до довкілля.
Центральна бібліотека пропонує всім бажаючим здійснити таку фото-екскурсію. 
Довідки за телефоном – 44-15-68.

Міські водно-болотні угіддя –  цінна земля, а не пустеляМіські водно-болотні угіддя –  цінна земля, а не пустеляМіські водно-болотні угіддя –  цінна земля, а не пустеляМіські водно-болотні угіддя –  цінна земля, а не пустеля

Останні статті на сайті