Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 118 гостей.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Обласні змагання з вільної боротьби в Бахмуті стали репетицією чемпіонату України

Переглядів: 2375
14.02.2018 - 14:44

9-11 лютого в манежі стадіону «Металург» проходив чемпіонат Донецької області з боротьби вільної серед юнаків та дівчат 2001-2002 років народження. Змагання стали відбірковими до чемпіонату України, що відбудеться на нашей спортарені менше ніж за місяць – з 5 по 9 березня.

Випробування в організаційному та технічному аспектах обласний чемпіонат пройшов відмінно. В умовах, максимально наближених до всеукраїнського рівня, кращих визначали 140 спортсменів з Бахмута, Краматорська, Лиману, Маріуполя, Мирнограду, Селидова, Слов’янська, Волноваського, Нікольського та Слов’янського районів.

У підсумку, перемоги у своїх вагових категоріях та право представляти Донеччину на майбутньому чемпіонаті України здобули бахмутчанє:

- серед юнаків:

- Дмитро Черніков (45 кг), Роман Морхов (48 кг), Данило Левус (51 кг), Микита Гончаров (60 кг), Роман Гусар (71 кг), Олександр Саранов (92 кг), Богдан Корнієць (110 кг) – м. Бахмут, тренери Андрій Єфремов, Максим Єфремов; Микита Василенцев (65 кг) – тренери Павло Губко, Андрій Єфремов, Максим Єфремов;

- серед дівчат:

- Лідія Шуміло (65 кг) – тренери Олег Нікіфоров, Андрій Єфремов, Максим Єфремов;

- Катерина Шалікова (53 кг) – м. Бахмут, тренери Андрій Єфремов, Максим Єфремов;

- Тетяна Смірнова (61 кг) – м. Бахмут, тренери Володимир Ткаченко, Андрій Єфремов, Максим Єфремов;

Переможці та призери змагань нагороджені грамотами управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації.

Вітаємо чемпіонів та їх тренерів і бажаємо нових перемог!  

Обласні змагання з вільної боротьби в Бахмуті стали     репетицією чемпіонату УкраїниОбласні змагання з вільної боротьби в Бахмуті стали     репетицією чемпіонату УкраїниОбласні змагання з вільної боротьби в Бахмуті стали     репетицією чемпіонату України

Останні статті на сайті