Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 75 гостей.

Донецька обласна рада

Наш малий бізнес –наше велике майбутне

Переглядів: 3362
15.02.2018 - 07:02

Один із пріоритетних напрямків роботи служби зайнятості – це  сприяння самозанятості та розвитку малого бізнесу.  І в цьому питанні надійними соціальними партнерами виступають міжнародні громадські організації.

14 лютого 2018 року в Артемівському міському центрі зайнятості був проведений мотиваційний тренінг з орієнтації на самозайнятість, підприємництво та участь у грантових програмах, на який були запрошені як безробітні що перебувають на обліку в центрі зайнятості ( в т.ч. ВПО, учасники АТО), так і зацікавлені цією темою мешканці м.Бахмут, які дізналися про проведення тренінгу на сторінці Артемівського МЦЗ в мережі Facebook.

Організатор тренінгу, Іван Мукомел- координатор економічного компоненту програми «Відновлення та розбудова ПРООН у Донецькій області» докдадно розповів про можливості програм ПРООН для  розвитку малого та середнього бізнесу. Учасники отримали повну інформацію про порядок проведення конкурсу грантових програм. Окремо зупинилися на питаннях : умови  розгляду бізнес- проектів,  порядку проведення конкурсу грантів з програм ПРООН, порядку перерахунку грантових коштів та їх використання,  можливості подальшого консультаційного супроводу підприемців та інші.

Час тренінгу сплив непомітно, але і після нього учасники продовжили дискусію з організатором тренінгу, кожен прагнув поділитися своїми думками, ідеями, поставити свої запитання. Головне, що відзначили  всі учасники тренінгу, - це безпосередне спілкування людей, яким цікава  ідея самореалізації як підприємців, людей що самі створюють власне життя.

14 лютого 2018 року в Артемівському міському центрі зайнятості був проведений мотиваційний тренінг з орієнтації на самозайнятість, підприємництво та участь у грантових програмах