Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 92 гостя.

 Краеведческий музей г. Артемовск

У Бахмуті пройшов день вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Переглядів: 2105
15.02.2018 - 15:02

15 лютого 2018 року в Бахмуті біля пам'ятника воїнам-інтернаціоналістам відбувся мітинг на честь вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

У заході взяли участь учасники бойових дій в Афганістані, Сьєрра – Леоне та Югославії, представники органів місцевого самоврядування, підприємств, навчальних закладів, громадських організацій та жителі міста.

Відкрив урочистий мітинг Бахмутський міський голова Олекій Рева, та у своєму виступі зазначив, що загартованість людей, які пережили війни на території інших країн, їх вміння, тактичні навички і досвід, активно використовуються і зараз, допомагаючи протистояти терористам, що посягнули на цілісність і незалежність нашої держави. «Від імені Бахмутської громади хочу подякувати вам за проявлені стійкість і мужність, побажати вам і вашим родинам мирного неба, добра, щастя і благополуччя».

Також з словами пошани до присутніх звернувся голова ради ветеранів Афганістану Сергій Ситников та представник студентської молоді міста Влада Сагоян.

Після хвилини мовчання за загиблими делегації підприємств та закладів міста поклали квіти до пам'ятника воїнам-інтернаціоналістам.

Наприкінці мітингу відбулося спілкування міського голови з міською радою ветеранів, сім'ями загиблих в Афганістані та воїнами-інтернаціоналістами.

15 лютого 2018 року в Бахмуті біля пам'ятника воїнам-інтернаціоналістам відбувся мітинг на честь вшанування учасників бойових дій на території інших держав.15 лютого 2018 року в Бахмуті біля пам'ятника воїнам-інтернаціоналістам відбувся мітинг на честь вшанування учасників бойових дій на території інших держав.15 лютого 2018 року в Бахмуті біля пам'ятника воїнам-інтернаціоналістам відбувся мітинг на честь вшанування учасників бойових дій на території інших держав.15 лютого 2018 року в Бахмуті біля пам'ятника воїнам-інтернаціоналістам відбувся мітинг на честь вшанування учасників бойових дій на території інших держав.15 лютого 2018 року в Бахмуті біля пам'ятника воїнам-інтернаціоналістам відбувся мітинг на честь вшанування учасників бойових дій на території інших держав.15 лютого 2018 року в Бахмуті біля пам'ятника воїнам-інтернаціоналістам відбувся мітинг на честь вшанування учасників бойових дій на території інших держав.15 лютого 2018 року в Бахмуті біля пам'ятника воїнам-інтернаціоналістам відбувся мітинг на честь вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

Останні статті на сайті