Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 74 гостя.

 Краеведческий музей г. Артемовск

До уваги страхувальників, за якими прийнято рішення, щодо припинення юридичної особи

Переглядів: 2770
19.02.2018 (Весь день)

Шановні страхувальники !

 

Звертаємо вашу увагу, що, виходячи з норм статті 28 Закону України від 15.05.2003  №755 «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань» (зі змінами), однією з підстав для відмови у державній реєстрації припинення юридичної особи є надходження до Єдиного державного реєстру відомостей щодо юридичної особи про наявність заборгованості зі сплати страхових коштів до Фонду соціального страхування України. Пенсійний фонд України забезпечує передавання до Єдиного державного реєстру відомостей про відсутність (наявність) заборгованості зі сплати страхових коштів до Пенсійного фонду України та Фонду соціального страхування України.

Страхувальники, які прийняли рішення щодо реорганізації чи ліквідації юридичної особи (на підставі рішення про припинення юридичної особи, прийнятого засновниками (учасниками) юридичної особи або уповноваженого органу), повинні звернутися до Бахмутського міського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Донецькій області (далі - Бахмутське міське відділення) за адресою: м. Бахмут, вул. Горбатова, 4, каб. № 4, - для узгодження строків проведення позапланової перевірки щодо правильності нарахування, своєчасності перерахування страхових коштів до Фонду, які були нараховані та/або не сплачені у період до 01.01.2011, перевірки щодо достовірності поданих страхувальниками відомостей про види економічної діяльності у період до 01.01.2015, правильності встановлення класу професійного ризику та страхового тарифу для сплати єдиного соціального внеску по 2015 рік включно та перевірки дотримання порядку використання коштів Фонду.

Ліквідаційна комісія (ліквідатор) забезпечує надання документів Бахмутському міському відділенню для проведення перевірки та визначення наявності (відсутності) заборгованості.

Після проведення перевірки та встановлення фактів відсутності (наявності) заборгованості страхувальника за страховими коштами Бахмутським міським відділенням до Бахмутського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області надсилається одна із двох довідок:

  • довідка про відсутність заборгованості зі сплати страхових коштів;
  • рішення про відмову у видачі довідки про відсутність заборгованості зі сплати страхових коштів, яке має бути відкликане (замінене) у разі усунення обставин, що стали підставою для його прийняття.

У разі неможливості проведення позапланової перевірки - Бахмутським міським відділенням до Бахмутського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області надсилається повідомлення про наявність заперечень проти проведення державної реєстрації припинення юридичної особи.

Бахмутське міське відділення управління виконавчої
дирекції Фонду соціального страхування України
в Донецькій області

Останні статті на сайті