Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 91 гість.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Презентація навчального закладу

Переглядів: 2263
20.02.2018 - 06:55

Одний із важливих напрямків роботи служби зайнятості є робота з шкільною молоддю в питаннях профорієтації та надання допомоги в виборі професії.

Артемівський міський центр зайнятості постійно проводить профорієнтаційну роботу із старшокласниками до якої залучає і свої соціальних партнерів. Так, 19 лютого 2018  року в центр зайнятості завітали представники одного із найстаріших і найповажніших вишів України - Національного фармацевтичного університету (НФаУ) м. Харків.

Фахівць Артемівського міського центру зайнятості Галина Сіддікі разом з заступником відповідального секретаря приймальної комісії, кандидатом  біологічних наук Оленою Рядних провели 6 зустрічей –презентацій  Національного фармацевтичного університету для 83 учнів 9- 11 класів шести загальноосвітніх шкіл м.Бахмут та Бахмутськьго району (Парасковіївської, Званівської, ЗОШ №4,11 м.Бахмут, ЗОШ №1, 2 м.Сіверськ), причому п’ять іх них були проведені засобами скайп-зв’язку.

Учасники заходу переглянули презентаційний відеофільм про навчальний заклад та дізналися, що  Національний фармацевтичний університет - єдиний в Україні спеціалізований фармацевтичний вищий навчальний заклад ІV рівня акредитації, що має статус університету, де  навчаються понад 17500 студентів, інтернів, аспірантів, докторантів. Всі присутні отримали газету НФаУ «Молодість фармації»  та іншу інформаційну продукцію університету.

Під час  знайомства з  навчальним закладом   усі запрошені мали  можливість поспілкуватися та отримати відповіді на свої питання безпосередньо у представника навчального закладу Олени Рядних.  Вона також звернула увагу учнів на те, що спеціальність фармацевта сьогодні - одна з найпрестижніших,  високооплачуваних  та затребуваних як в Україні, так і за кордоном. Старшокласники  ознайомилися  з переліком спеціальностей, умовами вступу та навчання,  можливостями отримання практичного досвіду  та  подальшого працевлаштування, організації харчування студентів, наявністі гуртожитків у навчальному закладі та умов проживання,  вартість навчання тощо.

Проведення таких зустрічей-презентацій навчальних закладів допомогають   формувати серед учнівської молоді усвідомлений підхід до вибору професії, а також змінюють   стереотипне уявлення про можливості власного працевлаштування в майбутньому.

Провідний фахівець з профорієнтації
відділу АПБ Сіддікі Г.М.

Презентація навчального закладу - Національного фармацевтичного університету (НФаУ) м. Харків.Презентація навчального закладу -  Національного фармацевтичного університету (НФаУ) м. Харків.