Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 86 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

«Музыка любви» та «YES! FEST». Нові перемоги

Переглядів: 1883
20.02.2018 - 12:28

Традиційно, участь у Всеукраїнських та Міжнародних конкурсах та фестивалях творчих колективів «БАХМУТСЬКОГО МІСЬКОГО ЦЕНТР КУЛЬТУРИ ТА ДОЗВІЛЛЯ ІМЕНІ ЄВГЕНА МАРТИНОВА», приносить не тільки яскраві емоції, а й великі досягнення.

І знов – нові перемоги.

18 лютого 2018 року у місті Дніпро  Міжнародним центром розвитку творчості та талантів «Звезды 21 века», Дніпровською обласною асоціацією баяністів, акордеоністів та  вокалістів, Дніпровським відділенням композиторів Всеукраїнського національного музичного союзу України, Дніпровським округом національного хореографічного союзу України  проводився VI-й міжнародний фестиваль-конкурс мистецтва та  творчості  «Музыка любви», в якому взяла  участь народна вокальна студія «Тріумф» (Кер. Валентина Качура). І керівник і учасники стали переможцями!

Ось імена переможців: лауреат 1 ступеню в категорії «Маестро» естрадний вокал – Валентина Качура, лауреат 1 ступеню в старшій категорії народний вокал – Марія Кременчуцька, лауреат 1 ступеню в старшій категорії естрадний вокал – Данило Мазуркевич, лауреат 1 ступеню в 1-й молодшій категорії «Дебют» естрадний вокал – Ангеліна Кулагіна, лауреат 2 ступеню в середній категорії естрадний вокал – Дарина Данілова, лауреат 3 ступеню в 2-й молодшій  категорії «Дебют» естрадний вокал – Злата Гаркавець и в номінації «Надежда фестиваля» перемогла – Ганна Ткаченко!

Цей конкурс залишив масу позитивних емоцій і вражень. Учасникам дуже запам’яталась  зустріч з популярним виконавцем, учасником телешоу «Х – фактор 5», виконавцем ролі в телесеріалі «Київ вдень і вночі» Артуром Логай, який був у складі журі. Вітаємо переможців! Батьківський комітет народної вокальної студії «Тріумф», керівник і учасники колективу висловлюють подяку представниці батьківського комітету Тетяні Даниловій, і особлива подяка за надання фінансової допомоги на поїздку на фестиваль депутату обласної ради, генеральному директору приватного акціонерного товариства «Машинобудівний завод «Вістек» Дадашову О.С.

В цей же день в Слов’янську відбувся Обласний фестиваль танцю «YES! FEST», в якому взяли участь понад 150 колективів з Краматорська, Слов’янська, Дружківки, Костянтинівки, Покровська та інших міст Донецької області. Наше місто представляв народний шоу-балет «Ліцей». (Кер. Інна Бережна). І отримав три перших місця! Композиція «У полоні кохання» – в  категорії «Молодь + Дорослі. Ансамбль» в програмі «Контемппорари / Джаз модерн»; Композиція «Hand Dance» – у категорії «Дорослі. Група» в програмі «Сучасні танці»; композиція «Чарівний птах» – у категорії «Будь-який вік. Продакшн» у програмі «Естрадні танці».

Вітаємо переможців! Так тримати!

«Музыка любви» та «YES! FEST». Нові перемоги.«Музыка любви» та «YES! FEST». Нові перемоги.«Музыка любви» та «YES! FEST». Нові перемоги.«Музыка любви» та «YES! FEST». Нові перемоги.«Музыка любви» та «YES! FEST». Нові перемоги.«Музыка любви» та «YES! FEST». Нові перемоги.«Музыка любви» та «YES! FEST». Нові перемоги.«Музыка любви» та «YES! FEST». Нові перемоги.«Музыка любви» та «YES! FEST». Нові перемоги.