Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 127 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Засідання фокус-групи для представників органів влади та громадських об’єднань Донецької та Луганської областей

Переглядів: 2142
22.02.2018 - 15:41

21 лютого 2018 року в конференційному залі готелю «Бахмут», відбулося засідання фокус-групи для представників органів влади та громадських об’єднань Донецької та Луганської областей в рамках реалізації проекту «Проведення оцінки рівня зацікавленості місцевих громадських об’єднань 7 цільових громад Донецької та Луганської областях щодо подальшого включення в імплементацію процесів місцевого реформування», з метою вивчення рівня готовності громадського сектору до співпраці з органами влади.

Проведення фокус-групи  пройшло завдяки  Проекту, який реалізовується за підтримкою Федерального міністерства закордонний справ на основі рішення Бундестагу Федеративної Республіки Німеччина через Представництво Фонду Ганса Зайделя  в Україні.

В роботі фокус-групи узяли участь  представники Бахмутської міської ради, органів самоорганізації населення міста Бахмут та Громадської ради при виконкомі Бахмутської міської ради.

Голови комітетів мікрорайонів, квартальних комітетів розповіли представникам Представництва Фонду Ганса Зайделя  в Україні про сумісну роботу з владою, як вирішуються локаційні питання та розглядаються проблеми. Наталя Дроздова та Валентина Долинська розповіли про свою діяльність з органами місцевої влади та  про свій успішний досвід роботи.

Фокус-група дала можливість поспілкуватися з представником Фонду Ганса Зайделя – Оленою Максимовою, Благодійного Фонду «ГОРЄНІЄ» -Денисом  Гречко. Обговорити проблеми та  домовилися про подальші дії і зустрічі.

Засідання фокус-групи для представників органів влади та громадських об’єднань Донецької та Луганської областейЗасідання фокус-групи для представників органів влади та громадських об’єднань Донецької та Луганської областей

Останні статті на сайті