Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 99 гостей.

Урядовий портал

Першість міста з шахив

Переглядів: 1928
01.03.2018 - 07:39

Закінчилися змагання з шахів серед учнів загальноосвітніх шкіл та навчальних закладів міста, які проходили в рамках міської спартакіади, під керівництвом фахівців міського центру "Спорт для всіх".

У шаховому клубі "Дебют" понад 50 дівчат і юнаків змагалися в умінні логічно мислити, орієнтуватися на площині і приймати переможні рішення. Найсильнішими в цьому інтелектуальному виді спорту показали себе команди:

  • серед ЗОШ 1-2 ступені: 1 місце - ЗОШ№9; 2 місце - ЗОШ №2; 3 місце - ЗОШ №1.
  • серед ЗОШ 1-3 ступені: 1 місце - ЗОШ№10; 2 місце - ЗОШ №18; 3 місце - НВК №11.
  • серед ВНЗ: 1 місце -Бахмутскій коледж мистецтв; 2 місце - Пед. коледж; 3 місце - Мед.коледж;

Вітаємо чемпіонів і призерів і бажаємо всім подальшого самовдосконалення і нових перемог.

Закінчилися змагання з шахів серед учнів загальноосвітніх шкіл та навчальних закладів міста, які проходили в рамках міської спартакіади, під керівництвом фахівців міського центру "Спорт для всіх". Закінчилися змагання з шахів серед учнів загальноосвітніх шкіл та навчальних закладів міста, які проходили в рамках міської спартакіади, під керівництвом фахівців міського центру "Спорт для всіх". Закінчилися змагання з шахів серед учнів загальноосвітніх шкіл та навчальних закладів міста, які проходили в рамках міської спартакіади, під керівництвом фахівців міського центру "Спорт для всіх". Закінчилися змагання з шахів серед учнів загальноосвітніх шкіл та навчальних закладів міста, які проходили в рамках міської спартакіади, під керівництвом фахівців міського центру "Спорт для всіх".