Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 104 гостя.

Донецька обласна рада

У м.Бахмуті відкрито міську Школу підготовки вчителів англійської мови в контексті концепції Нової української школи

Переглядів: 2175
02.03.2018 - 09:08

Запроваджено роботу міської Школи підготовки вчителів англійської мови, які будуть працювати в 1 класах з 1 вересня 2018 року «Quick minds»

Сучасна методична діяльність переживає процес перебудови-процес пошуку нових стилів, нових форм роботи з педагогами, які стануть «агентами змін» Нової української школи.

Враховуючи впровадження реформи Нової української школи важливим є і підготовка вчителів англійської мови до роботи в НУШ, підвищення їх кваліфікації. Міський методичний кабінет Управління освіти Бахмутської міської ради підтримує процес реформування та розуміє важливість її впровадження, тому вирішено запровадити роботу міської Школи підготовки вчителів англійської мови, які будуть працювати в 1 класах з 1 вересня 2018 року «Quick minds». Керівник Школи - методист ММК Інна Астапова, яка стала переможцем всеукраїнського конкурсу від організацій «Освіторія», «СОВа», «School Angels» та відвідала тренінги «Upgrade your teaching!», 4th SOVa Teacher Training Day у м. Києві.

Програма Школи передбачає роботу з педагогічними працівниками шляхом поєднання лекційних занять з обговоренням питань, що стосуються сучасних тенденцій розвитку початкової школи та практичних (тренінгових) занять з відпрацюванням практичних навичок проведення уроків англійської мови в умовах НУШ.

Слухачі Школи «Quick minds» зможуть замість авторитарної ролі виконувати роль помічника учнів, використовувати новітні підходи до підбору змісту та організації навчального процесу, розумітимуть суть розвивально-діяльнісного навчання, застосовуватимуть ефективні технології навчання, розвиватимуть у дітей навички та уміння 21-го століття.

Результатом роботи Школи буде сформоване відповідальне ставлення вчителя до проведення навчальних занять з англійської мови в умовах Нової української школи.

У м.Бахмуті  відкрито міську Школу підготовки вчителів англійської мови в контексті концепції Нової української школиУ м.Бахмуті  відкрито міську Школу підготовки вчителів англійської мови в контексті концепції Нової української школи

Останні статті на сайті