Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 124 гостя.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Бізнес-гра "Щурячі перегони"

Переглядів: 2662
15.03.2018 - 12:12

В неділю 11 березня в молодіжному центрі «Перспектива»  відбулась фінансова  бізнес-гра "Щурячі перегони".

 Завдяки Сергію Старцеву, тренеру з великої літери, кожен зміг "здійснити мрію" (нехай і поки в рамках гри), а головне розкрив свої комунікативні здібності і побачив свої недоліки з боку.

Ця захоплююча гра дає можливість прояснити зв`язки між роботою, заробітком, витратами і заощадженнями; зрозуміти ціну грошам і навчитися правильно приймати фінансові рішення. Учасники відточують свої вміння домовлятися, будувати конструктивні переговори і партнерські зв`язки в бізнесі. Критичне, стратегічне і творче мислення невід`ємні в процесі гри, включаються не усвідомлено.

Гра була створена унікальною людиною - бізнесменом, інвестором, письменником і викладачем фінансової грамотності Робертом Кіосакі та адаптована під сучасні реалії.

11 березня в молодіжному центрі «Перспектива»  відбулась фінансова  бізнес-гра "Щурячі перегони". 11 березня в молодіжному центрі «Перспектива»  відбулась фінансова  бізнес-гра "Щурячі перегони". 11 березня в молодіжному центрі «Перспектива»  відбулась фінансова  бізнес-гра "Щурячі перегони". 11 березня в молодіжному центрі «Перспектива»  відбулась фінансова  бізнес-гра "Щурячі перегони". 11 березня в молодіжному центрі «Перспектива»  відбулась фінансова  бізнес-гра "Щурячі перегони". 11 березня в молодіжному центрі «Перспектива»  відбулась фінансова  бізнес-гра "Щурячі перегони". 11 березня в молодіжному центрі «Перспектива»  відбулась фінансова  бізнес-гра "Щурячі перегони".

Останні статті на сайті