Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 133 гостя.

Донецька обласна державна адміністрація

Бахмутський міський голова Олексій Рева взяв участь у профспілковій конференції ПрАТ «Вістек»

Переглядів: 2838
15.03.2018 - 15:15

15 березня 2018 року на приватному акціонерному товаристві «Вістек» пройшла профспілкова конференція, де підбили підсумки роботи за 2017 рік та обговорили перспективи роботи профспілки на майбутнє.

Після доповіді керівництва заводу слово надали Бахмутському міському голові Олексію Реві, який зазначив, що попри кризу на підприємстві треба робити усе, щоб не тільки утримати свої позиції, але й знайти нові шляхи для розвитку заводу.

«Безсуперечно, що саме завдяки трудовому колективу підприємства збережений імідж «Вістек». Не дивлячись на низку проблем, які присутні на підприємстві, відрадно, що  працівники виконують усі свої виробничі завдання продовжуючи випускати високоякісну продукцію, яка може конкурувати не тільки в Україні, а і на світових ринках», -  відзначив Олексій Рева.

Наприкінці заключного слова директора ПрАТ «Вістек» трудовий колектив заводу заслухав протокол профспілкової конференції та визнали роботу профспілки за 2017 рік задовільною.

15 березня 2018 року на приватному акціонерному товаристві «Вістек» пройшла профспілкова конференція, де підбили підсумки роботи за 2017 рік та обговорили перспективи роботи профспілки на майбутнє.15 березня 2018 року на приватному акціонерному товаристві «Вістек» пройшла профспілкова конференція, де підбили підсумки роботи за 2017 рік та обговорили перспективи роботи профспілки на майбутнє.15 березня 2018 року на приватному акціонерному товаристві «Вістек» пройшла профспілкова конференція, де підбили підсумки роботи за 2017 рік та обговорили перспективи роботи профспілки на майбутнє.15 березня 2018 року на приватному акціонерному товаристві «Вістек» пройшла профспілкова конференція, де підбили підсумки роботи за 2017 рік та обговорили перспективи роботи профспілки на майбутнє.