Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 50 гостей.

Бахмутчан та гостей міста запрошують вподобати "ЕНЕЇДУ"

Переглядів: 2643
19.03.2018 - 12:16

24 березня о 20:00 в кінотеатрі "Побєда" м. Бахмут, відбудеться презентація мультимедійного колажу БЕЗКІНЕЧНА ПОДОРОЖ, АБО ЕНЕЇДА.
Подію представляє Агенція АртПоле — на запрошення кінотеатру "Побєда".

Юрій Андрухович читає уривки з "Енеїди", а також власні вірші й фрагменти есеїв, що резонують з поемою Івана Котляревського – вони й стали початком цієї "безкінечної подорожі". Марк Токар і Віктор Новожилов озвучують її то бароковою музикою, то гострою бітовою електронікою, іноді вдаючись і до мінімалізму. Оля Михайлюк, яка є режисеркою проекту, разом з VJ group CUBE створює візуалізацію на основі фото сучасної Полтави (такої ж милої і провінційної як за часів Івана Котляревського:), ілюстрацій "Енеїди" різних років, зображень Дідони й Енея у ренесансному та бароковому живописі та авторської анімації.

Оля Михайлюк: Від публіки чекаємо сміливості до сприйняття нової форми, відкритості до пізнання скоріше чуттєвого, ніж раціонального. Не вимагається "прочитати" всі цитати — візуальні, музичні, поетичні. Пропонується просто прогулятися тою Україною, про яку з різницею в два століття пишуть Котляревський і Андрухович.

Запрошуємо всіх бажаючих.
Вхід вільний.

Подія відбувається в рамках проекту "Зміцнення громадської довіри" (UCBI ІІ), що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

Бахмутчан та гостей міста запрошують вподобати "ЕНЕЇДУ"

Останні статті на сайті