Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 116 гостей.

Волонтерський рух Бахмутської школи №7 в дії

Переглядів: 2283
20.03.2018 - 14:58

Учні та педагоги Бахмутської школи №7 долучилися до міської благодійної акції «Чинити справи милосердя». Так, юними волонтерами було оголошено шкільну акцію «Поспішай на допомогу» з метою надання допомоги тим, хто її потребує.

«Єднати покоління, творити добро, радіти посмішкам літніх людей, які завжди чекають твоєї підтримки, твоєї уваги,» - таке завдання поставили і реалізують учні 7 класу Бахмутської школі №7 разом із класним керівником Галиною Горіною, обравши напрямок волонтерського руху "Поспішаймо на допомогу до ветеранів".

До них із задоволенням долучилися учні 6 і 8 класів під керівництвом Оксани Краснової та Марини Жванії. Не залишилися байдужими і учні 4 класу з класоводом Аллою Целуйко.

Ми розуміємо, що літнім людям дуже потрібна підтримка та допомога, а іноді й проста душевна розмова! Початок весни ... Не забуваємо привітати милих жінок - трудівниць зі святом! Не оминаємо увагою і ветеранів - чоловіків. А у відповідь - сльози радощів на очах людей похилого віку. Діти не прощаються надовго. Тут їх завжди чекають, і волонтери знову прийдуть на допомогу.

Крім того, одним з напрямків шкільного волонтерського руху є допомога військовим. Учні беруть активну участь у шкільній акції «Сплети маскувальну сітку – врятуй життя воїна!».

Творіть добро! Даруйте радість тим, хто цього дуже потребує!

Волонтерський рух Бахмутської школи №7 в діїВолонтерський рух Бахмутської школи №7 в дії