Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 75 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Українська академія лідерства

Переглядів: 1276
22.03.2018 - 09:04

В актовій залі Бахмутського НВК №11 відбулася зустріч студентів Української академії лідерства із учнями 8-10 класів.

Студенти Павло Данилів та Анна Кириченко почали зустріч з учнями з історії Української академії лідерства, повідомили, що Українська академія лідерства була створена в Києві у 2015 році завдяки команді фонду Western NIS Enterprise Fund під керівництвом Романа Тичківського. У 2016 році розпочали роботу ще чотири осередки: у Львові, Полтаві, Миколаєві та Харкові.

Студенти розповіли старшокласникам, що Українська академія лідерства – це 10-місячна освітня програма розвитку для випускників шкіл віком від 16 до 18 років. Навчання триває 6 днів на тиждень, а студенти проживають у кампусах Академії. Програма допомагає молоді знайти своє призначення, пізнати країну та світ, усвідомлено обрати майбутню професію та розкрити лідерські якості.

Цікаво було дізнатися, що студенти вивчають понад 30 дисциплін, серед яких: управління проектами, критичне мислення, історія, фінансовий та комунікаційний менеджмент, англійська мова, а також сучасні дисципліни: від блогингу до підприємництва. Викладачі та гості академії - українські та іноземні фахівці, такі як Ярослав Грицак, Андрій Зелінський, Павло Шеремета, Ярослава Джонсон.

Цікавою та насиченою стала сесія «питання – відповідь». У академії мріють, що 20% її випускників будуть успішними у підприємництві, 15% - в освіті, 15% - займатимуться національною безпекою та обороною. У пріоритеті також сфера державного управління, дипломатія, громадська діяльність, охорона здоров’я та правосуддя.

Українська академія лідерстваУкраїнська академія лідерстваУкраїнська академія лідерства

Останні статті на сайті