Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 84 гостя.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

«Заговори, щоб я тебе побачив!»

Переглядів: 2590
22.03.2018 - 09:07

Двері Бахмутського міського Центру дітей та юнацтва гостинно відчинилися для учасників ІІ міського етапу обласного конкурсу ораторського мистецтва «Заговори, щоб я тебе побачив!»

До присутніх у святковій залі звернулася методист міського методичного кабінету Управління освіти Галина Новікова, наголосивши на важливості участі молоді в цьому конкурсі. Її слова підтримки й побажання творчого натхнення допомогли всім учасникам зібратися з силами перед відповідальними виступами.

Традиційно конкурс проводиться у два етапи: І – це виступ, який учні готують вдома за обраною ними темою, ІІ – кожен учасник завдяки жеребкуванню отримує індивідуальну тему, готує за 10 хвилин виступ, який має тривати 1 хвилину. За бажанням члени журі мають ставити питання кожному з конкурсантів, щоб краще зрозуміти особливості творчого задуму та позицію виступаючих.

За результатами роботи журі визначило лауреатів та переможців, які будуть представляти місто Бахмут на обласному етапі конкурсу.

Дві дев’ятикласниці: Лебіга Анастасія, учениця Бахмутської школи №5 та Панченко Анастасія, учениця Бахмутської школи №24 вибороли І місце, диплом ІІ ступеня серед дев’ятикласників отримав Косяк Семен, учень Бахмутського НВК №11.

І місце серед десятикласників посіла учениця Бахмутської школи №24 Гусєва Катерина, ІІ – Софія Бамбуля, учениця Бахмутської школи №10.

Серед учнів 11-х класів диплом І ступеня отримала випускниця Бахмутської школи №10 Анжеліка Романенко.

Щиро вітаємо переможців із високими досягненнями й бажаємо подальших успіхів на обласному етапі конкурсу, який відбудеться 29 березня в місті Краматорськ.

«Заговори, щоб я тебе побачив!»«Заговори, щоб я тебе побачив!»

Останні статті на сайті