Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 76 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Чарівність слова у вірші

Переглядів: 3711
22.03.2018 - 09:33

Протягом дня 21 березня 2018 року в міській бібліотеці для дітей лунали вірші – так бібліотекарі і читачі відзначали Всесвітній день поезії. Поезія надихає, звеличує, штовхає на подвиги.

Вірші найвідоміших поетів світу окриляють романтиків, запалюють відчайдушних любителів пригод, спонукають до боротьби за свої права. Саме про це дізналися учні 2-го класу навчально-виховного коледжу № 11, які взяли участь у поетичному зорепаді «Чарівність слова у віршах». Діти охоче згадували перші вивчені напам’ять всім знайомі дитячі віршики. З задоволенням декламували школярі вірші сучасних українських поетів Л.Костенко, А.Костецького, Г.Фальковича.

Присутні дуже активно брали участь у конкурсах та іграх: «Вчимося бути поетами», «Добери  риму», виконували дотепні завдання.  Прикрасив зустріч поетичний флеш-моб – всі присутні хором декламували  вірш П.Воронька «Журавель». Бібліотекарі представили  виставку, яка дарує натхнення, гарний настрій і знайомить з новими поезіями.

Чарівність слова у віршіЧарівність слова у віршіЧарівність слова у віршіЧарівність слова у віршіЧарівність слова у вірші

Останні статті на сайті