Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 72 гостя.

Презедент України

День «Франкофонії» у центральній бібліотеці.

Переглядів: 3478
22.03.2018 - 09:39

В рамках «Французської весни в Україні» центральна міська бібліотека разом з Горлівським інститутом іноземних мов Донецького Державного педагогічного університету підготували та провели 21 березня 2018 року чудове свято французької мови «Франкофонія». На свято були запрошені студенти Артемівського коледжу транспортної інфраструктури, старшокласники навчально-виховного коледжу № 11 і загальноосвітньої школи № 10.

Відкрила свято завідуюча кафедри французької та іспанської мови Горлівського інституту іноземних мов Потреба Надія Анатоліївна. Вона розповіла про історію започаткування свята. Презентацію про франкофонію з тестовими питаннями про мовну палітру в різних країнах світу підготували студенти вищого навчального закладу Мороз Ярослав та Городилова Анна.

Презентацію з відеорядом про французький живопис, літературу, театр, музику та кінематограф представила бібліотекар центральної міської бібліотеки Яковлєва Наталя. Вона запросила студентів скористатися фондами бібліотеки та відвідати Клуб любителів кіно, де також демонструються фільми  французьких режисерів.

С творчістю казкаря Шарля Перо, з його незвичайним трактуванням сюжетів казок познайомила студентка Сохацька Інна. Присутні жваво відповідали на питання вікторини по творчості французького письменника.

Привернула увагу учасників заходу виставка-інсталяція «Французька весна 2018».

День «Франкофонії» у центральній бібліотеці.День «Франкофонії» у центральній бібліотеці.День «Франкофонії» у центральній бібліотеці.День «Франкофонії» у центральній бібліотеці.День «Франкофонії» у центральній бібліотеці.

Останні статті на сайті