Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 59 гостей.

Пройшла спільна зустріч представників проекту ООН Жінки та ПРООН «Відновлення управління та сприяння примирення в постраждалих від кризи громадах України» з представниками бахмутської громади

Переглядів: 1044
23.03.2018 - 11:17

22 березня 2018 року у Бахмутському міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді пройшла спільна зустріч представників проекту ООН Жінки та ПРООН «Відновлення управління та сприяння примирення в постраждалих від кризи громадах України» з представниками бахмутської громади. Загальна мета проекту – це відновлення ефективного врядування та сприяння примиренню в постраждалих від кризи громадах Донецької та Луганської областей.

Учасниками зустрічі стали працівники Управління праці і соціального захисту населення, Управління охорони здоров’я, закладів освіти, міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, представники громадських організацій: «Бахмутська ліга ділових і професійних жінок»,  «Бахмутська міська організація жінок», «Об’єднання дружин і матерів бійців учасників АТО» в Донецькій області, Бахмутська ланка громадського об’єднання «Молодіжна ліга майбутніх поліцейських», дільничні інспектори та прес служба відділу поліції.

Керуючий справами виконкому Недашковська Т.І. зазначила, що тема безпеки жінок та чоловіків у громаді, надання гендерночутливих послуг, проведення гендерного аналізу та формування профілю громади є дуже важливою. Протягом останнього періоду у Бахмуті цим питанням присвячується багато уваги. Зазначена тема постійно висвітлюється в засобах масової інформації, розміщується на зовнішніх інформаційних носіях, з метою доведення цілей програми до широкого кола людей. Кожний структурний підрозділ Бахмутської міської ради частково виконує функції з розгляду питань осіб, які зазнали жорстокості та насильства, постраждали від торгівлі людьми.

Наприкінці зустрічі представники проекту подякували за багаторічну співпрацю та висловили надію, що сумісна робота буде сприяти примиренню, толерантності, підвищить ефективність діалогу між різними категоріями людей.

Пройшла спільна зустріч представників проекту ООН Жінки та ПРООН «Відновлення управління та сприяння примирення в постраждалих від кризи громадах України» з представниками бахмутської громадиПройшла спільна зустріч представників проекту ООН Жінки та ПРООН «Відновлення управління та сприяння примирення в постраждалих від кризи громадах України» з представниками бахмутської громадиПройшла спільна зустріч представників проекту ООН Жінки та ПРООН «Відновлення управління та сприяння примирення в постраждалих від кризи громадах України» з представниками бахмутської громадиПройшла спільна зустріч представників проекту ООН Жінки та ПРООН «Відновлення управління та сприяння примирення в постраждалих від кризи громадах України» з представниками бахмутської громадиПройшла спільна зустріч представників проекту ООН Жінки та ПРООН «Відновлення управління та сприяння примирення в постраждалих від кризи громадах України» з представниками бахмутської громадиПройшла спільна зустріч представників проекту ООН Жінки та ПРООН «Відновлення управління та сприяння примирення в постраждалих від кризи громадах України» з представниками бахмутської громадиПройшла спільна зустріч представників проекту ООН Жінки та ПРООН «Відновлення управління та сприяння примирення в постраждалих від кризи громадах України» з представниками бахмутської громади

Останні статті на сайті