Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 135 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Всесвітній день поезії – в центральній бібліотеці

Переглядів: 1965
26.03.2018 - 13:04

У кожного з нас в житті бувають хвилини, коли хочеться відійти від поточних проблем і поринути в інший, неспокійний і хвилюючий світ – світ поезії. Що і зробили 23 березня 2018 року члени клубу «Ліра», що діє в центральній міській бібліотеці, та численні гості. Адже поезія – це, напевно, одне з найбільш геніальних досягнень людства.

На заході звучали вірші відомих поетів у виконанні Калюжної Лариси, Бобрицької Тамари, Сагалаєвої Маргарити. Свої нові вірші представили до уваги слухачів Гатченко Віталій – поет із Сіверська, Коротунов Михайло – із Горлівки, бахмутські поети Голенко Ніна, Тесленко Олександр, Зайцева Діна, Костенко Ліліана, Щербаков Ігор. Наймолодша учасниця зустрічі Стеганцова Ганна, що з великим натхненням прочитала свої перші вірші, зірвала гучні оплески присутніх. Протягом вечора звучали пісні у виконанні харизматичного Олександра Друпа та талановитого і неперевершеного Валентина Овсянікова.

Тепла та затишна атмосфера вечора, сподіваємось, надовго залишиться в серцях всіх присутніх, а поетів та музикантів надихне на нові творіння.

Всесвітній день поезії – в центральній бібліотеціВсесвітній день поезії – в центральній бібліотеціВсесвітній день поезії – в центральній бібліотеціВсесвітній день поезії – в центральній бібліотеці