Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 158 гостей.

Презедент України

Екологічне виховання у Бахмутській школі №18

Переглядів: 1750
26.03.2018 - 13:22

Місячник екологічного виховання у Бахмутській школі №18 ім. Дмитра Чернявського розпочався з традиційних весняних заходів з охорони та збереження довкілля.

До Всесвітнього дня води, який був проголошений Генеральною Асамблеєю ООН і вперше пройшов 22 березня 1993 року, на базі читальної зали школи відбулося засідання юних екологів.

Зібрання членів шкільного екологічного гуртка пройшло у формі круглого столу «Проблеми питної води». З інформацією про важливість збереження чистої води, як необхідного фактору життєдіяльності людини, виступила учениця 9-Б класу Ольга Ситняк. Вона запропонувала присутнім провести практичні екологічні заходи, що пов’язані з очищенням  засмічених та забруднених водних об’єктів.

Дев’ятикласник Олександр Сідєльнік навів цікаві факти про роль води у житті людини та ознайомив школярів із екоакціями, які проводяться в різних країнах, присвячених Всесвітньому дню води.

Гуртківці Микола Федосов, Катерина Антонюк і Аліна Пономарьова розповіли учасникам круглого столу про необхідність інформування суспільства щодо охорони ресурсів прісної води та водойм в цілому.

Виступаючі намагалися привернути увагу присутніх до раціонального використання води у школі, вдома та будь-деінде. Своїми доповідями учні не лише нагадали про величезну важливість водних ресурсів для підтримання життя на Землі, але й запропонували власні ідеї, як берегти та економити воду.

До Всесвітнього дня води, який був проголошений Генеральною Асамблеєю ООН і вперше пройшов 22 березня 1993 року, на базі читальної зали школи №18 ім. Дмитра Чернявського відбулося засідання юних екологів.До Всесвітнього дня води, який був проголошений Генеральною Асамблеєю ООН і вперше пройшов 22 березня 1993 року, на базі читальної зали школи №18 ім. Дмитра Чернявського відбулося засідання юних екологів.До Всесвітнього дня води, який був проголошений Генеральною Асамблеєю ООН і вперше пройшов 22 березня 1993 року, на базі читальної зали школи №18 ім. Дмитра Чернявського відбулося засідання юних екологів.

Останні статті на сайті