Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 83 гостя.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Діалог фахівців фіскальних органів Донеччини з освітянами триває

Переглядів: 1502
27.03.2018 - 06:09

В рамках проведення широкої роз’яснювальної кампанії фахівцями Покровсько-Добропільського управління ГУ ДФС у Донецькій області продовжуються виїзні зустрічі з громадянами та колективами.

На цей раз, за сприянням начальника Покровського відділу освіти Покровської міської ради Марини Голуб, начальник Покровського відділу податків і зборів з фізичних осіб Павло Рисованний зустрівся з керівництвом навчальних закладів м. Покровська, щоб поспілкуватись про кампанію декларування доходів, отриманих у 2017 році.

В ході заходу Павло Рисованний роз’яснив освітянам порядок декларування минулорічних доходів та сплати нарахованих сум податків і зборів, та запропонував консультативну допомогу фахівців фіскального органу у складанні податкової річної декларації про майновий стан та доходи (далі – декларація).

Педагоги мали можливість отримати оперативні відповіді на запитання, що виникли у ході діалогу. Найчастіші з них стосувалися видів доходів, що підлягають оподаткуванню, та порядку заповнення декларацій, примірники яких працівники освіти отримали від податківця під час зустрічі.

Не залишилося поза увагою і таке нагальне питання, як виховна робота зі школярами, майбутніми платниками, по формуванню у них податкової культури.  

«Податок на доходи фізичних осіб, який сплачується декларантами, поповнює місцеві скарбниці та направляється на потреби громади, у т.ч. у  сфері освіти, тому свідоме декларування доходів – наша спільна задача» - підсумували зустріч Павло Рисованний та Марина Голуб.