Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 78 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

Фітбет із батьками в Бахмутській школі №5

Переглядів: 1685
03.04.2018 - 13:35

Практичний психолог Олена Пищалка провела тестування з батьками, яке дало можливість побачити, наскільки їхні діти готові до школи.

Початок шкільного навчання – відповідальний період у житті кожної дитини. Від того, як вона адаптується до нових умов, буде залежати успішність її подальшого навчання у школі. Про що насамперед мають пам’ятати батьки майбутнього першокласника? На що бажано звернути їхню увагу під час підготовки дитини до школи? Як розвивати пам’ять, мислення та увагу в дітей? Щоб допомогти батькам знайти правильні відповіді на ці питання в Бахмутській школі №5 з профільним навчанням був проведений фітбек «Готуємося до школи разом».

Заступник директора Алла Мащенко ознайомила присутніх з поняттям «Готовність дитини до школи» та його складовими параметрами. Під її керівництвом батьки склали модель «Майбутнього першокласника».

Вчителі початкових класів Ольга Наголенко, Вікторія Білик та Наталя Конюшенко показали на практиці як розвивати мислення, пам’ять та дрібну моторику в майбутніх першокласників. Батьки із задоволенням виконували логічні вправи, вчили вірші, малювали та моделювали.

На заняття була запрошена методист Управління освіти Бахмутської міської ради Ірина Оніщенко, яка розказала батькам про основні положення Нової української школи.

Захід пройшов весело, цікаво та корисно, як для батьків, такі для педагогів.

Фітбет із батьками в Бахмутській школі №5Фітбет із батьками в Бахмутській школі №5Фітбет із батьками в Бахмутській школі №5

Останні статті на сайті